english magyar
 
Partnereink
Moderntánc.hu

IFBB

Fitness Company

IceHockey

Magyar Divat- és Sporttánc Szövetség

Street Dance Cup Hip Hop Dance Competition

Ritmuscsapatok Országos Táncversenye

A szeretted, vagy a saját fényképeddel ellátott egyedi ajándéktárgyak mindig nagy boldogságot tudnak szerezni a megajándékozottnak, de akár Önmagadnak is! Minden korosztály részére találhatsz itt egyedi ajándékot, válogass kedvedre!

Mi elkészítjük a teljesen egyedi pólót, hűtőmágnest, kulcstartót, plüssállatot pólóban vagy csillámgömböt amivel meglepheted szeretteidet, ismerőseidet, illetve saját magadat. Csak egy fényképet kell kiválasztani a galériából csupán, és rövid időn belül átveheted otthonodban a kiváló minőségű kész terméket.

Hűtőmágnes

A hűtőmágnes egy átlátszó, mágneses plexilap, amelybe 60 x 45 mm-es kép helyezhető. Ez az átlátszó műanyag foglalat a hátoldalán lévő mágnesnek köszönhetően kiválóan tapad a hűtőszekrényhez, illetve mindenféle egyéb "vonzó" felülethez.

Ára: 700 Ft

Kulcstartó

Hasonlóan a hűtőmágneshez, kedvelt használati tárgy. Talán még gyakrabban van szem előtt, mint a hűtőmágnes és még személyesebbé válik az egyedi használata végett. A kulcstartóba 45 x 35 mm nagyságú kép helyezhető, melyhez rövid láncon egy kulcskarika is tartozik.

Ára: 700 Ft

Fehér póló 1 fényképpel

Kiváló minőségű 100% pamutból készült pólóinkra a galériában a található bármilyen kép felvihető, ami tartósan rajta is marad. Állandó póló-készletünkben megtalálható a legkisebbtől (Junior S) az XXL-ig bármilyen méret. A kiválasztott kép a póló elejére kerül, amelyet kifordítva 40 fokon kell mosni, szárítógépbe ne tegyük, így a fényképek tovább élénkek maradnak.

Ára:
- Normál kerek nyakú: 2.600 Ft
- Női V nyakú: 3.000 Ft

Plüssállat pólóban

Különösen puha tapintású plüssállat, amely fehér pólójára, előre kb. 55x40 mm-es fénykép kerül. Kedves, egyedi játék és ajándék!

Ára: 3.200 Ft

Macipóló

Kifejezetten kisméretű póló, pl.: plüssmackóra vagy más kisméretű plüssállatra. Fehér színben, a rányomható kép mérete kb. 55x40mm.

Ára: 1.200 Ft

Csillámgömb saját fénykép-háttérrel

Igen dekoratív, kedves ajándéktárgy a fényképes csillámgömb, amelyet a kiválasztott kép tesz egyedivé és még különlegesebbé! Rendelhető csillámos, szíves és csillagos változatban. Gyönyörködjön otthonában a fényes hulló csillagocskákon vagy a piros szívecskéken, amint kedvenc fényképe előtt szállingóznak a gömbben!

Ára: 2.300 Ft

Az oldalon feltüntetett árak, áfával növelt, bruttó árak, a postaköltség díját nem tartalmazzák!
A teljes választék a megrendelés során megtekinthető és kiválasztható!