english magyar
 
Partnereink
Moderntánc.hu

IFBB

Fitness Company

IceHockey

Magyar Divat- és Sporttánc Szövetség

Street Dance Cup Hip Hop Dance Competition

Ritmuscsapatok Országos Táncversenye

 

RendezvényFotózás.hu

 

Web: RendezvényFotózás.hu
Email:

 

Telefonon jelenleg nem vagyunk elérhetők. Kérünk mailban keress minket!
Köszönjük megérétéstét!

 

 

Tisztelt Érdeklődő!

 

Kevés szórakoztatóbb és hatásosabb ajándékkal tud meglepni egy szónokot, egy asztaltársaságot, egy VIP vendéget, mint azzal, hogy még közvetlenül a helyszínen kiváló minőségű fotóval ajándékozza meg!
Szöveggel, cég- és rendezvény logóval még vonzóbbá teheti a képeket!

Ha Ön bármilyen összejövetelt tart - legyen szó konferenciáról, sportrendezvényről vagy céges buliról - legfőbb célja, hogy a résztvevőkben a kellemes emlékek sokáig megmaradjanak. Mi ebben segítünk!

  • Esküvőkön
  • Kiállításokon
  • Konferenciákon
  • Céges rendezvényeken
  • Csapatépítő tréningeken
  • Partikon
  • Sportrendezvényen
  • Sajtótájékoztatón, stb...

Lepje meg vendégeit! Kis előkészítéssel, díszletettel, múlt századi korhű vagy extravagáns kosztümbe öltözve érdekes vagy mulatságos enteriőrbe állhatnak a meghívottak, hogy lefotóztassák magukat. Ezzel rendezvényeken mindig nagy sikerre számíthat!

A fényképezőgép elkattanása után, egy perc alatt a helyszínen készítjük el tökéletes minőségű papírképét. Speciális megjelenítőink segítségével még válogathat is a felvételek között és a kép megtekintése után ön választhatja ki, hogy melyikből szeretne kézzelfogható papírképet. A megjelenítő (megrendelő) terminálok a rendezvény designjának megfelelően feliratokkal, grafikával láthatók el, ezzel is szerves részévé válnak az eseménynek.

A rendezvény tematikájának megfelelően automatikusan rendszerezzük a felvételeket, így pillanatok alatt mindenki megtalálhatja magát.
Nagy kapacitású berendezéseink segítségével nagyszámú papírképet tudunk rövid idő alatt elkészíteni, így tömegsport rendezvények alkalmával azonnal ki tudjuk szolgálni a célbaérkezőket.

Képeinket akár riport felszereléssel, akár komplett helyszíni vakus műteremben is készíthetjük a körülményeknek és a megrendelő kívánalmainak megfelelően.
Igény esetén több fotóssal és kiszolgáló személyzettel oldjuk meg a feladatot.

A helyszíni papírkép készítés, mint exkluzív szolgáltatást kínáljuk, de természetesen a szokásos rendezvényfotós feladatokat is vállaljuk, hagyományos vagy digitális technikával.

Digitális fotószolgáltatás esetén a képeket kis példányszámban a helyszínen CD/DVD lemezre írva, igényes designnal a rendezvény végén a szervezők rendelkezésére bocsátjuk.

Ha szeretné, hogy rendezvénye igazán emlékezetes maradjon a résztvevők számára, fontolja meg a képek helyszíni, kiváló minőségű elkészítésének lehetőségét is, tiszteljen meg bennünket felkérésével!

 

Technikai paraméterek

- készíthető papírképek mérete: 9×13cm, 10×15 cm, 13×18 cm, 15×23 cm
- elkészíthető képek szám a képmérettől függően:

  9×13cm 240 kép/óra - 1800 kép/óra
10×15cm 163 kép/óra - 1300 kép/óra
13×18cm 128 kép/óra - 1100 kép/óra
15×23cm

  90 kép/óra -   720 kép/óra

melyek előzetes egyeztetés szerint bővíthetők!

- képek előzetes megjelenítése 19" tft kijelzővel ellátott megrendelő terminálon lehetséges.

 

Referencia rendezvények